TPS-tähti Markus Nurmi muuntautui häräksi Turussa

TPS tekee 1-0 maalin 1:07
TPS-tähti Markus Nurmi tekee näyttävän osuman Turussa

Jääkiekon SM-liigassa TPS on tänään selkä seinää vasten -tilanteessa, kun se kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella toistamiseen Lukon. TPS sai pakkovoittopeliin hyvän alun.

Lukko oli parempi sarjan ensimmäisessä väännössä Antoine Morandin jatkoerämaalin myötä lukemin 3–2. Lukko on tänään katkaisun paikassa, sillä ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta jatkoon etenee kahdella voitolla.

TPS aloitti lauantain kohtaamisen räväkästi. Peliä ehdittiin pelata vain vajaat viisi minuuttia (4.55), kun kotijoukkueen tähtihyökkääjä Markus Nurmi muuntautui ihmisestä häräksi.

Räväkkä ja päättäväinen nousu huipentui taidokkaaseen viimeistelyyn. TPS johtoon.

Video Nurmen maalista näkyy jutun yläreunasta.

Nurmi napautti kiekon toistamiseen maaliin erän puolen välin jälkeen. Osuma kuitenkin hylättiin, sillä kiekko ei ollut ylittänyt maaliviivaa ennen tuomareiden vihellystä.