Uusi Bachelor työskentelee maailmantähtien kanssa Kaliforniassa – eräs virhe on toistunut aiemmissa suhteissa

Tulevan kauden Bachelor työskentelee maailmantähtien kanssa Kaliforniassa – eräs virhe on toistunut aiemmissa suhteissa 15:51
Bachelor Joonas Kenttämies, 36, kertoo MTV Uutisten haastattelussa, mitä tapahtui, kun hän kertoi äidilleen ja siskolleen etsivänsä puolisoa tv:stä.

Kun Yhdysvalloissa asuva kuvaaja-ohjaaja Joonas Kenttämies, 36, kertoi äidilleen ja siskolleen etsivänsä itselleen puolisoa tv:ssä, nämä järkyttyivät. Kenttämies kertoo, millainen kumppani on toiveissa.

Suomen uusi Bachelor Joonas Kenttämies, 36, kertoo MTV Uutisten haastattelussa, millaista naista hän onBachelor Suomi-ohjelmasta etsimässä.

Ennen kaikkea hän kaipaa tulevalta kumppaniltaan heittäytymiskykyä, sillä Kenttämies asuu tällä hetkellä Kaliforniassa, johon hän toivoisi kumppaninsa olevan valmis suuntaamaan - ainakin aluksi.

– Eihän sitä tiedä, mitä sitten yhdessä keksitään, mutta ainakaan vielä en ole ihan valmis Suomen talviin, Bachelor sanoo.

Kenttämies on ammatiltaan ohjaaja-kuvaaja, joka on tehnyt kansainvälistä uraa 11 vuoden ajan maailmalla. Hän kertoo työskennelleensä viimeisimpänä muun muassa Jennifer Lopezin, Eva Longorian ja Ariana Granden kanssa.

Tutuksi ovat tulleet myös suomalaiset huippuartistit.

Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä kasvanut Kenttämies viettää nykyään suurimman osan ajastaan Kalifornian Venice Beachilla, jossa hän treenaa ahkerasti kuntosalilla, skeittaillen, rullaluistellen ja lenkkeillen.

Sosiaalisesti aktiivinen Kenttämies kertoo haaveilevansa kuitenkin jo perheestä ja olisi valmis rauhoittamaan omaa sosiaalista elämäänsä.

– Suoraan sanottuna rukoilin viime kesänä, että löytäisin tulevan vaimoni, ja sitten minua pyydettiin mukaan tähän ohjelmaan, Kenttämies kertoo.

Äiti ja sisko järkyttyivät, kun he kuulivat tv-projektista.

– He sanoivat, että älä lähde. Mutta kyllä he nyt ovat jo rauhoittuneet, Kenttämies nauraa.

Pari vuotta sinkkuna elelleellä Kenttämiehellä on useampia muutaman vuoden suhteita takana, mutta suhteet eivät ole johtaneet sen pidemmälle.

Kenttämies uskoo tietävänsä, mistä se johtuu.

– Virheenä näkisin sen, että olen ajautunut parisuhteeseen niin, etten ole ollut täydellä sydämellä mukana,. En ole itse ollut valmis, Kenttämies sanoo.

Nyt hän sanoo olevansa enemmän kuin valmis ja uskoo siihen, että parisuhde on myös päätös, jonka eteen on tehtävä töitä.

Hän odottaa jo innolla Rodokselle suuntautuvia Bachelor Suomi -ohjelman kuvauksia. Ohjelma alkaa MTV3-kanavalla marraskuussa.

Kenttämies paljastaa MTV Uutisten haastattelussa, että hän on jo tavannut ohjelmaan valitut naiset.

Katso yllä olevasta videohaastattelusta, mitä Bachelor Joonas Kenttämies ajattelee ohjelman naisista!

Lue myös:

    Uusimmat