Tulikuuma Kaapo Kakko villitsee New Yorkissa – Rangers jakoi mahtavan kuvan Madison Square Gardenilta

Suomalaiskiekkoilija Kaapo Kakko, 20, on alkanut lunastaa häneen NHL:ssä kohdistuneita lupauksia. Ja New York Rangersin fanit nauttivat.

Kakko on hehkunut viime otteluissa tulikuumana. Hän on kasvattanut pisteputkensa jo neljään otteluun, jonka aikana hän on takonut tehopisteet 3+2=5.

Tuorein pinna tuli Rangersin 5–4-voittoon Madison Square Gardenilla viime sekunnilla ratkenneessa dramaattisessa ottelussa Buffalo Sabresia vastaan, kun Kakko nousi toisessa erässä laidalta maalille ja viimeisteli joukkueensa 3–2-osuman (video jutun ylälaidassa).

New York Rangers jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan, josta näkyy, miten fanit ovat päädyssä pähkinöinä Kakon iskemän maalin jälkeen.

– Löydä joku, joka katsoo sinua tavalla, jolla The Garden katsoo Kaapoa, Rangers visersi sydänsilmäemojin kera.

Vielä kauden alku oli Kakolta nihkeä, kun hän pelasi sesongin 10 ensimmäistä ottelua tehopisteettömästi. Sen jälkeen suomalaishyökkääjä on kuitenkin liitänyt neljän ottelun pisteputkeen.

Kakkoon on kohdistunut New Yorkissa kovia odotuksia. Rangers varasi suomalaisen NHL:ään vuonna 2019 koko varaustilaisuuden toisena pelaajana.

Kakon kaksi ensimmäistä NHL-kautta eivät olleet räjähdysmäistä ilotulitusta, mutta ketsuppipullo on alkanut tuoreeltaan lupaavasti aueta. Suomalainen on pelannut nyt koko NHL-urallaan 128 runkosarjaottelua ja summannut tehopisteet 22+23=45. Lisäksi vyöllä on kolme tehopisteetöntä pudotuspeliottelua.    

Lue myös:

    Uusimmat