Tulinen tomaattikeitto

zafin18
zafin18Copyright MTV Oy 2000
Julkaistu 23.04.2001 14:58(Päivitetty 09.02.2005 13:40)
  • 2 rkl öljyä
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1/2 purjoa
  • 2 tlk tomaattimurskaa
  • 1 prk tomaattipyrettä
  • 3 dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 4 perunaa
  • 2 tl hunajaa tai sokeria
  • pieni pala chiliä murskattuna tai chilijauhetta
  • basilikaa, timjamia
  • tabascoa pippurisekoitusta

päälle: persiljaa kurkkukuutioita tai juustoraastetta

Pilko kaikki kasvikset. Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki öljyssä, lisää sitten purjo tomaattimurska, tomaattipyre ja vesi sekä kanaliemikuutio. Laita seuraavaksi pilkotut perunat ja hunaja. Mausta tuliseksi ja hauduta noin 15 minuuttia. Voit halutessasi soseuttaa keiton.

Ripottele pinnalle runsaasti persiljaa ja kurkkukuutioita tai vahvaa juustoraastetta. Tarjoa porkkanasämpylöiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle