Tunnistaisitko? C.S.I. Miami -legenda katosi julkisuudesta – tältä hän näyttää nyt

David Caruso eläköityi näyttelemisestä C.S.I. Miami -sarjan tultua päätökseensä vuonna 2012.

Näyttelemisestä eläköitynyt yhdysvaltalainen David Caruso, 67, tunnetaan parhaiten roolistaan C.S.I Miami -sarjan päähenkilönä Horatio Cainena, Miami-Daden poliisilaitoksen rikoslaboratorion päällikkönä. 

Sarjan lopettamisen jälkeen Caruso päätti uransa näyttelijänä ja vetäytyi julkisuudesta. Caruso bongattiin ensimmäistä kertaa moneen vuoteen 15. marraskuuta Kalifornian San Fernando Valleysta, jossa tämä tankkasi autoaan. 

Alta näet, miltä David Caruso näyttää nykyään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Caruson roolihahmo Horatio Cane aiheutti aikoinaan niin kovaa innostusta esiinnyttyään CSI-sarjassa, että hahmo sai oman sarjansa. CSI:n sisarsarjaa esitettiin kymmenen tuotantokauden verran vuosina 2002-2012. 

Horatio Caine on pinttynyt populaarikulttuurin historiaan hahmona, jolla oli todella monia tunnistettavia maneereja. Hahmon yksi vahvimmista tunnusmerkeistä oli mustien aurinkolasien käyttäminen – lähes tilanteessa kuin tilanteessa. 

Caruso puhui itse aikoinaan hyvin lämpimään sävyyn CSI-sarjassa näyttelemisestä ja roolihahmostaan. 

– CSI-perheeseen kuuluminen oli meille kaikille niin vaivatonta, että olisi hienoa, jos voisimme jatkaa sarjaa vielä jonkin aikaa. Minusta olisi erittäin mukavaa tehdä tätä, Caruso kommentoi CNN:lle vuonna 2002. 

Näyttelemisestä eläköitymisensä jälkeen Caruso siirtyi taidealalle ja avasi Los Angelesin Westlake Villageen gallerian. 

Lue myös:

    Uusimmat