Tuoreen Miss Suomen yöunet jäivät vähäisiksi: "Ollut aika käsittämätön tunnelma koko päivä"

Tuore missikolmikko saapui TTK-lähetykseen – innostuivat tanssimaan 7:42
Katso koko haastattelu videolta!

Tuore Miss Suomi saapui perintöprinsessoiden kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -lähetykseen. 

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan livelähetykset jatkuivat jälleen sunnuntaina 15. syyskuuta. Paikalle studiolle jännittämään kisaajien suorituksia saapui tuore Miss Suomi -kolmikko

Miss Suomi -kisa huipentui lauantai-iltana, kun kirkkaimman kruunun ja Miss Suomi 2024 -tittelin voitti Matilda Wirtavuori. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kruunattiin Tiia Aalto ja toiseksi perintöprinsessaksi Amanda Hakalax.

– Aika vähän tuli nukuttua viime yönä, kun ei ihan malttanut mennä nukkumaan. Onhan tämä aika uskomaton fiilis, kun on tehnyt niin paljon töitä ja se palkitaan tämän kruunun kanssa. On ollut aika käsittämätön tunnelma koko päivän, tuore Miss Suomi Wirtavuori kommentoi MTV Uutisille. 

Myös Aalto oli samoilla linjoilla. Hakalax puolestaan hehkutti kolmikon yhteishenkeä. 

– Minulla on aivan ihana fiilis. Tottakai on vähän sanaton, eikä oikein ymmärrä vielä, että tämä on oikeasti totta. Mutta olen niin onnellinen meidän kolmikosta. Meillä on ihan mieletön yhteishenki, hän sanoi. 

Kolmikko kertoi, ettei titteleitä tullut kuitenkaan juhlittua riehakkaasti. 

– Olin itseasiassa meistä ainoa, joka lähti jatkoille, Aalto paljastaa. 

Aalto kertoi viettäneensä aikaa jatkoilla vain muutaman tunnin ajan. Wirtavuori ja Hakalax suuntasivat suoraan hotellille. 

– Itsekin menin kahden aikaan nukkumaan, mutta some oli vähän räjähtänyt ja piti alkaa käymään kaikki viestejä läpi. Yhtäkkiä kello oli neljä aamulla ja pääsin silloin vasta nukkumaan, Wirtavuori kertoo. 

Millaisia viestejä missikolmikko on saanut? Millaisia reaktioita lähipiiriltä tullut? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaina klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 

Lue myös:

    Uusimmat