Tutustu Putouksessa debytoiviin näyttelijätähtiin Eino Heiskaseen ja Nicklas Pohjolaan!

Putouksessa debytoi kaksi uutta näyttelijätähteä.

Putous palaa lauantaina 20. tammikuuta tv-ruutuihin jo 16. tuotantokauden voimin. Tulevalla kaudella sinipaitoihin pukeutuu neljä aiemmilta kausilta tuttua putouslaista sekä kaksi ensikertalaista, Eino Heiskanen ja Nicklas Pohjola

Heiskanen valmistui vuonna 2016 Teatterikorkeakoulusta, ja on sen jälkeen työskennellyt useissa suomalaisissa teattereissa. Suurin elokuvaprojekti, jossa hän on tähän mennessä ollut mukana, on Tuntematon sotilas (2017).

Pohjola puolestaan valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 2022, ja kuvaa näin ollen olevansa tuore kasvo alalla.

– Tämä on tietysti kaikki tosi uutta minulle, tämä formaatti ja ylipäätään live-tv. Olen tehnyt aiemmin suurimmaksi osaksi teatteria ja yksi nuorten komediasarja tehtiin viime vuonna, hän kertoo MTV Uutisille taustastaan.

Putous on myös Heiskaselle näyttelijänä täysin uudenlainen kokemus, johon hän hyppää mukaan innostuneena ja hyvillä mielin.

 – Minusta tuntuu, että elokuvapuolella minut valitaan helposti aika vakaviin rooleihin. Nyt pääsen näyttämään tällaisen irrottelevamman puolen itsestäni, joka on varmasti ollut monelta pimennossa, Heiskanen kertoo MTV Uutisille.

Heiskanen kertoo kokevansa Putouksen kannalta vahvuudekseen etenkin idearikkautensa. Hän on mielissään siitä, että pääsee ensikertaa osaksi uudistettua sketsihahmokilpailua. 

– Minulla oli huoli, että osa hienoista hahmoistani menee sivu suun, ettei heitä päästä näkemään, mutta nyt heidät päästään näkemään. Tämä on lahja Suomen kansalle, hän naurahtaa.

Pohjola puolestaan luonnehtii vahvuudekseen heittäytymiskykynsä ja sen, että hän voi mennä "vaikka pää edellä päin mäntyä" ja tehdä sen silti täysillä. Hän vihjasi aiemmin, että hänen osaltaan sketsihahmokisassa tullaan mahdollisesti näkemään "jotain keskipohjalaista". 

– Sanotaan, näin, että kokkolalaiset saattavat tunnistaa sieltä hahmon, joka on ehkä ollut matkassani joskus ennen, hän kertoi.

Putous 20.1. alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat