Tyly takaisku! Jesse Puljujärven paluuaikeet NHL:ään vastatuulessa

NHL-seura Pittsburgh Penguins tiedotti reilu viikko sitten ottaneensa lonkkaleikkauksesta toipuvan Jesse Puljujärven koeajalle niin sanotun try-out-sopimuksen puitteissa. Tuoreet tiedot Pohjois-Amerikasta kuitenkin kertovat, ettei Puljujärven paluu tositoimiin ole vielä kovin lähellä.

Puljujärvi oli Pittsburghiin päästyään mukana Penguinsin jääharjoituksissa heti seuraavana päivänä, mutta tämän jälkeen suomalaishyökkääjää ei Pittsburgh Hockey Now -sivuston mukaan ole jäällä nähty.

Päävalmentaja Mike Sullivanin mielestä Puljujärvi ei ole vielä siinä kunnossa, että voisi olla joukkueen jääharjoituksissa mukana.

– Hän on työskennellyt fysiikkavalmentajiemme kanssa eikä ole ollut jäällä vähään aikaan. Hänelle tehtiin iso leikkausoperaatio, ja hän käy yhä läpi toipumisprosessia. Osasimme odottaa sitä, kun allekirjoitimme sopimuksen, Sullivan sanoi.

NHL-seurat maksavat try-out-sopimuksen alaiselle pelaajalle palkkaa ensimmäisten kymmenen päivän ajan. Tämän jälkeen pelaajan on mahdollista jatkaa joukkueen mukana omakustanteisesti ja yrittää lunastaa paikkaansa.

Puljujärvelle tehtiin kesäkuussa iso operaatio, jossa hänen molemmat lonkkansa leikattiin.

Vuonna 2016 numerolla neljä Edmonton Oilersiin varattu 25-vuotias hyökkääjä kaupattiin kesken viime kauden Carolina Hurricanesiin. Puljujärvi on pelannut NHL:ssä Edmontonin ja Carolinan riveissä kaikkiaan 334 ottelua tehoin 51+63.


 

Lue myös:

    Uusimmat