Unelma-ammattiin pääsy vaati riskien ottoa Julianna Jokelalta

Näin Julianna Jokela kommentoi vaihtuvan juontajaparinsa Joona Puhakan lähetyskohua 0:32
Katso video! Näin Julianna Jokela kommentoi vaihtuvan juontajaparinsa Joona Puhakan lähetyskohua

NRJ:n aamuista tuttu radioääni Julianna Jokela on työskennellyt radiossa vuodesta 2018 asti. 

Porista kotoisin olevan Julianna Jokelan, 28, tie unelmatyönsä pariin on ollut mutkainen, ja vaatinut riskien ottoa. Jokela on kuitenkin vielä kuuden vuoden aamuheräämisten jälkeen innoissaan ja kiitollinen siitä, että saa tehdä työtä, josta haaveili jo lapsena. 

– 13-vuotiaana olen äidilleni tokaissut, että aion jonain päivänä työskennellä radiossa. Ihanaa, että olen päässyt tekemään näin monta vuotta jo. Välillä unohdan, kuinka monta vuotta olen saanut työskennellä radiossa, mutta se on ihanaa, Jokela hehkuttaa MTV Uutisille.

Radiopersoona kertoo muun muassa irtisanoutuneensa useammasta työpaikasta ilman, että hänellä oli sen suurempaa tietoa seuraavasta elämänvaiheesta.

– Ihan vaan sen takia, että on ollut se haave päästä radiota tekemään, lähdin ensin Porista Helsinkiin ilman, että minulla oli mitään tietoa, mihin menen töihin tai mitään muutakaan. Sen jälkeen olin vakituisessa työpestissä Stockmannilla, ja sieltäkin lähdin soitellen sotaan, että nyt on pakko saada se radioduuni. Ihanaa, että kävi kuitenkin näin onnellisesti, Jokela kertoo.

Työ on tuonut mukanaan julkisuuden hyviä ja huonoja puolia, joihin Jokela suhtautuu neutraalisti. Hän mainitsee, että erityisesti ollessaan mieli maassa tai väsyneenä kommentit ja palautteet kolahtavat enemmän kuin toisinaan. Päällimmäisenä hän on kuitenkin onnellinen pisteestä, jonka on saavuttanut. Tulevaisuudessa Jokela haaveilee pääsevänsä tekemään laajasti eri media-alan töitä. 

– Haluaisin jossain vaiheessa päästä vähän näyttelemään, kun olen aikoinaan harrastanut teatteria. Mahdollisimman laajasti haluaisin päästä työskentelemään media-alalla. Otan mielelläni ehdotuksia vastaan eri töistä, ja voi olla, että jatkossa tulen jossain näkymään, hän kertoo. 

– Olen tässä aika kaikki ruokainen, juontaminen ja näyttelijäntyöt molemmat kiinnostaa. Kun on tehnyt niin kauan tätä aamutyötä, niin olisi kiva nähdä, mitä kaikkea muuta voisi tulevaisuudessa tämän lisäksi tehdä, Jokela summaa. 

Lue myös:

    Uusimmat