Ursula Wikström varmisti paikan Pariisin olympialaisiin – löi loistosuorituksen Euroopan kiertueella

Ursula Wikström nousi sunnuntaina kolmanneksi Tshekissä golfin naisten Euroopan-kiertueen kilpailussa. Lopputuloksellaan –12 hän hävisi kisan voittaneelle Espanjan Marta Martinille viisi lyöntiä.

Päätöspäivänä Wikström pelasi tuloksen –6. Kahdeksan birdieä upottaneen pelurin ainoa kauneusvirhe tuli 13. väylällä tuplabogilla.

– Oli mahdollisuus hyvään päivään. Takaysillä kävin vähän säätämään, mutta onneksi sain kierteen melko nopeasti rikottua, Wikström tiivisti tiedotteessa.

Loppusijoitustakin merkittävämpää oli se, että sijaluku käytännössä varmisti Wikströmille paikan Pariisin olympiakisoihin.

Suomalaismenestystä täydensi Sanna Nuutinen, joka tuloksellaan –9 jakoi kilpailussa kahdeksannen sijan.

Pelituntuman puutteesta kärsinyt Korhonen putosi kärkipaikalta

Mikko Korhonen putosi sunnuntaina golfin miesten Euroopan-kiertueen päätöskierroksella kärkipaikalta kymmenenneksi Hollannissa.

Korhosen kierrostulos Amsterdamin päätöskierroksella oli 75 (+4) ja yhteistulos +7.

Kilpailu oli Korhoselle vasta kolmas yli vuoden mittaisen kilpailutauon jälkeen. Hän myönsi, että tauko näkyi hieman otteissa, kun kisaa ruvettiin ratkomaan sunnuntaina.

– Ihan hyvä fiilis kisasta jäi. Ihan niin hyvässä tilassa en ollut kuin eilen (lauantaina), napsun rennompana olisin halunnut olla. Sataprosenttista luottoa ei vielä ollut, mikä ei tietysti ole mikään yllätys, Korhonen kommentoi tiedotteessa.

Alkavalla viikolla hän pelaa Ravennassa Italian avoimissa.