- katkarapuja - nuudeleita - meloni - prk säilykeparsaa - nakkeja - ranskanpastilleja
Aki Wahlmanin, Ushman ja Eeva Jaakonmaan menu:
Katkarapuja majoneesissa ja melonia
100 g katkarapua kananmuna 1 dl rypsiöljyä 1 rkl punaviinietikkaa 4 basilikan lehteä
Sekoita sauvasekoittimella muut aineet paitsi katkaravut tasaiseksi tahnaksi ja lisää lopussa ravut sekä tillisilppu. Tarjolle lisäksi melonia.
Paistetut nakkinuudelit
pss nuudeleita 100 g nakkeja valkosipulin kynsi 2 rkl soijaa 1/4 raastettua sitruunan kuorta
Leikkaa nakit paloiksi ja paista valkosipulin kanssa öljyssä. Keitä nuudelit kypsäksi ja valuta huolella. Yhdistä edelliset ja mausta soijalla sekä sitruunan kuorella. Lisää lopussa tabascoa terävyyttä antamaan.
Nakkisiili
Leikkaa nakki paloksi ja tee melonista palloja, tikuta ja koristele persiljalla. Laita tarjolle melonin kuoreen.
Karkkikakku
1 kananmuna 50 g sokeria 50 g vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1 rkl karkkeja
Vaahdota sokeri ja kananmuna. Lisää joukkoon vehnäjauho sekä leivinjauhetta ja lopussa murskatut karkit. Paista voidellussa vuoassa 8 min. Tarjoa lisäkkeenä vaahdotettua kermaa.