Uudenvuoden cocktailpalat, pääruoat ja jälkiruoat

Lohipastrami
Lohipastrami
Julkaistu 28.12.2012 09:51

Uutenavuotena herkutellaan pikkusuolaisilla, raikkailla jälkiruoilla ja nautitaan toki myös lasillinen kuohuvaa.

Uutenvuoden juhlapöytään kateaan herkullisia pikkusuolaisia, joista jokainen voi valita oman suosikkinsa. Jos haluat, voit rakentaa illallisen pelkästään pikkupurtavista ja jälkiruoasta, mutta voit toki myös loihtia juhlallisen pääruoan.

Palan painikkeeksi maistuu lasillinen aitoa samppanjaa!

Pikkupurtavaa ja tapaksia

KatkarapuleivoksetKatkarapuleivokset

Herkkuja porosta:

Pikkupurtavaa kalasta ja äyriäisistä:

Muut pienet tapakset

Pääruokia

Sitruunaiset lohipihvitSitruunaiset lohipihvit

Jälkiruokia

Valkosuklaamousse ja mansikkakastikeValkosuklaamousse ja mansikkakastike

Reseptit: Ruokakesko

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle