Uunibroileri
- 8 kpl marinoituja broilerin koipi-reisipaloja
- 1 sitruuna
- 2 sipulia
- 1 dl vettä
Paista broilerin pintaan kaunis väri pannulla. Nostele broilerit ja 2 lohkottua sipulia uunivuokaan. Peittele broilerit sitruunaviipaleilla, kaada vesi astiaan. Kypsennä uunissa, 200 astetta n. 30 min.
Marinadi
- 1 dl öljyä
- sitruunan mehu
- 1 rkl hunajaa
Perunataskut
- 8 perunaa
- 2 sipulia
- 1 valkosipulin kynsi
- 100g voita
- 1 rasia maustettua tuorejuustoa
Viipaloi peruna, leikkaa sipuleista ohiuta renkaita sekä hienonna valkosipuli. Tee foliosta 4 levyä, joista voit kääntää nyyttejä ja nosta perunat ja sipulit folioille. Lisää nokare voita ja rouhi vähän pippuria sekaan. Mausta suolalla, sulje tiiviisti ja kypsennä samassa uunissa broilerin kanssa n. 30 min, kunnes peruna on kypsää.
Avaa perunakääröt ja laita nokare tuorejuustoa päälle. Tarjoile!
Reseptit: Alex Nurmi / Ruokala