Vaarallisia ohituksia liittymässä ja 145 km/h kuudenkympin alueella: Poliisi jahtasi Porin kaahareita

Ylinopeutta kaahannut kolmikko piti Lounais-Suomen poliisin kiireisenä viikonloppuna Porissa.

Lauantai-iltana poliisipartio mittasi Honkaluodossa Valtatie 2:lla moottoripyörän nopeudeksi 171 kilometriä tunnissa alueella, jonka nopeusrajoitus olli 100 km/h. Poliisi sai moottoripyörän pysäytettyä Ulvilassa, jolloin selvisi, että moottoripyörää kuljettaneella miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja moottoripyörässä oli siihen kuulumaton rekisterikilpi. 

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen.

Sunnuntain vastaisena yönä poliisin tutkaan ajoi hirvittävää ylinopeutta henkilöauto Valtatie 11:n ja Valtatie 2:n risteysalueella. Ulvilasta tavoitettu auto pyyhälsi hurjimmillaan 194 km/h satasen alueella.

Kuljettajana ollut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Samasta epäillään myös miestä, joka ajoi sunnuntai-iltana Valtatie 8:lla Tiiliruukissa 145 km/h kuudenkympin rajoitusalueella. Auto oli kaiken lisäksi kiihdytellyt voimakkaasti ja ohittanut edellään ajaneen liittymän sulkualueella. Partio sai kaaharin pysäytettyä ja mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lue myös:

    Uusimmat