Vaimo latasi hurjia yksityiskohtia jalkapallotähden seksielämästä – "Hän jakoi naiset maanosittain"

Jalkapallotähti Mauro Icardin puoliso on tehnyt melkoisia paljastuksia miehensä menneistä "järjestelyistä".

Argentiinalainen Icardi meni vuonna 2014 naimisiin Wanda Naran kanssa. Nara on nyt kertonut pariskunnan tapaamisen ja yhteiselon taustoista, avaa The Sun.

Yhteiselo alkoi tiukalla kolmiodraamalla. Nara oli tahollaan naimissa toisen argentiinalaisen jalkapalloilijan Maxi Lopezin kanssa. 

Nara kuitenkin lähti salasuhteen siivittämänä Icardin matkaan ja erosi Lopezista. Pian tämän jälkeen Icardi ja Nara menivät naimisiin. 

Myös Icardin agenttina työskentelevä Nara on kertonut nyt The Sunin mukaan Rumis-ohjelman haastattelussa, että Icardi makasi yli 200 naisen kanssa, ennen kuin pari avioitui. 

Icardilla oli vaimonsa mukaan aikaisemmin peräti neljä puhelinta.

– Niitä oli neljä, koska hän jakoi naiset maanosittain. Yksi niistä (luureista) oli "hyvä", johon seurajohtajat soittivat. Muut olivat naisia varten. Se on hullua. 

Vaimo kertoo viskoneensa lopulta miehensä puhelimet veteen. 

Pariskunnan välillä on ollut vuosien aikana turbulenssia. Väitteitä uskottomuudesta on jaettu tasaisesti. Kaksi yhteistä lasta saanut pari tappeli myös julkisesti sosiaalisessa mediassa. Eroja ja yhteenpalaamisia nähtiin useita. 

The Sunin mukaan pari on sittemmin saanut välinsä kuntoon ja asuu Istanbulissa. Icardi pelaa Galatasarayn riveissä. 

Icardi on pelannut urallaan kahdeksan maaottelua Argentiinan paidassa. Seuratasolla Icardi pelasi pitkään Interissä Serie A:ssa. Hän oli PSG:n pelaaja vuosina 2020–2023.

Lue myös:

    Uusimmat