Valtteri Bottas kommentoi epäselvää tilannettaan Viaplaylle – "Toivottavasti pian saadaan uutisia"

Sauberin suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas jäi Singaporen F1-kilpailussa 16:nneksi. Kisan jälkeen Bottas raotti ensi kauden tilannettaan Viaplaylle.

Valtteri Bottaksen viikonloppu Singaporessa oli vaikea. Suomalaiskonkari jäi aika-ajoissa viimeistä edelliseksi ja joutui lähtemään kisaan lähtöruudusta 19. Bottas oli tovin jopa kisan viimeisenä, mutta ajoi ruutulipulle lopulta sijalla 16. 

Pistesijoille Sauberin vauhdilla ei ollut mitään asiaa.

– Vaikea kisa niin kuin odotimmekin. Ei ollut vauhtia. Kisan alussa mulla oli jarrujen kanssa vähän ongelmaa – ne alkoivat ylikuumenemaan, niin siinä meni aikaa hukkaa. En usko, että kauheasti olisi voinut tehdä toisin tänään, Bottas perkasi Viaplaylle.

Seuraava F1-kisa ajetaan vasta neljän viikon päästä Austinissa. Bottas toivoo, että kolme väliviikkoa vie Sauberin suorituskykyä eteenpäin.

– Nyt on tärkeät kolme viikkoa. Pitää löytää vauhtia jostain. Katsotaan, millaiset päivitykset saadaan Austiniin. Koitetaan niiden kanssa tehdä töistä, Bottas sanoi.

Bottaksen sopimus Sauberin kanssa päättyy tähän kauteen. Suomalaiskonkarin tulevaisuus on ollut tapetilla jo pitkään ja asia oli esillä myös tänä viikonloppuna Singaporessa.

Sveitsiläislehti Blick uutisoi perjantaina Bottaksen tehneen yksivuotisen jatkosopimuksen Sauberin kanssa. Bottas ampui uutisen kuitenkin nopeasti alas.

Sopimusneuvottelut ovat kuitenkin yhä käynnissä ja Bottas toivoo tulevaisuutensa ratkeavan pian.

– Toivottavasti kohta saadaan uutisiakin. Kohta alkaa jo joulu kolkuttelemaan ovea. Koetetaan saada hommat pakettiin, Bottas sanoi kevyt virne naamallaan.

Lue myös:

    Uusimmat