Valtteri Bottas jakoi Viaplayllä paljastuksen F1-sopimuskuvioistaan – "Mieluummin pian"

Sauberin Valtteri Bottas aloitti sunnuntain Hollannin GP:n terävästi. Positiivisen alun jälkeen realiteetit iskivät kuitenkin vasten kasvoja.

Bottas oli ensimmäisellä kierroksella jo parhaimmillaan sijalla 13. Hiljalleen vauhti alkoi hyytyä.

– Kisa lähti ihan hyvin käyntiin ja olimme ihan hyvissä asetelmissa. Aika nopeasti huomasi kuitenkin, että en pysy muiden vauhdissa. Toivoin, että seuraava rengasseos toimisi paremmin. Noh, kaikki käyntiin läpi, eikä mikään toiminut. En usko, että tämä on renkaista kiinni. Ehkä jostain muusta, Bottas totesi kilpailun jälkeen Viaplayllä.

Bottas oli maalissa 19:s eli toiseksi viimeinen. Taakse jäi vain tallikaveri Guanyu Zhou.

Bottas on tällä hetkellä kovien huhujen keskellä, sillä Sauber ei ole ilmoittanut vielä sitä, että kuka ajaa sen toista autoa ensi kaudella. Sauber on ilmoittanut vain, että saksalaiskuljettaja Nico Hülkenberg siirtyy sen riveihin tämän kauden jälkeen.

Bottaksen ja Sauberin toisen kuljettajan eli Zhou'n sopimukset ovat katkolla. Useiden arvioiden mukaan Bottas on "paalupaikalla", kun puhutaan Sauberin kuljettajavalinnasta.

Bottas avasi aihetta Viaplayllä, kun häneltä kysyttiin ratkaisuun liittyvistä aikatauluista.

– Keskustelut jatkuvat tulevalla viikolla. En usko, että tuohon on mitään tiukkaa deadlinea (takarajaa). Niin olen ymmärtänyt, että seuraavien viikkojen aikana (tapahtuu ratkaisuja). Tiimikin haluaa tuota, kun mennään syyskuuta kohden. Mieluimmin pian kuin myöhemmin, Bottas muotoili.

F1-kausi jatkuu ensi viikolla Italian Monzan radalla.

Lue myös:

    Uusimmat