Vantaan väkivaltarikoksen uhri kuoli – poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja

Tutkinnanjohtaja vahvistaa uhrin kuolleen.

Noin nelikymppinen mies on kuollut epäillyn henkirikoksen uhrina Vantaan Ristipurossa. Tapauksen tutkinnanjohtaja Rauno Jämsä Itä-Uudenmaan poliisista vahvistaa tiedon MTV Uutisille.

Ristipuron päiväkodin vieressä oli lauantaina iltapäivällä neljä poliisiautoa, useita ambulansseja ja paloauto. Itä-Uudenmaan poliisi kertoi tuolloin, että paikalla epäiltiin tapahtuneen vakava henkeen ja terveyteen kohdistunut rikos.

MTV Uutisten haastatteleman silminnäkijän mukaan veristä ihmistä kannettiin paikalla paareilla ambulanssiin. MTV Uutisten tietojen mukaan uhria puukotettiin, ja hän kuoli vammoihinsa.

Jämsän mukaan poliisi tutkii asiaa tappona. 

Jämsä ei kommentoi epäillyn rikoksen tekotapaa, rikoksesta epäiltyjen määrää tai sitä tunsivatko uhri ja tekijä toisensa. 

Poliisi pyytää havaintoja

Poliisi ilmoitti maanantaina kaipaavansa kansalaisilta tapaukseen liittyviä havaintoja. Poliisia kiinnostaa erityisesti silminnäkijähavainnot normaalista poikkeavasta liikehdinnästä tai ajoneuvoista Vantaan Heisitiellä ja sen välittömässä läheisyydessä.

– Kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot ovat poliisille arvokkaita, sanoo rikostarkastaja Krista Vallila.

– Mikäli teillä on tietoja tai havaintoja, jotka voivat liittyä tähän rikosasiaan, pyydämme olemaan yhteydessä numeroon poliisin puhelinnumeroon 0295 436442 tai sähköpostitse osoitteeseen  vakivalta.ita-uusimaa@poliisi.fi, Vallila kehottaa.

Lue myös:

    Uusimmat