Vastustaja makasi tiedottomana – tästä suomalaishyökkääjän törkyniitistä jysähti pitkä panna

RoKin Jonne Bryggerille neljän ottelun pelikielto tästä törkyniitistä – JoKP:n Adam Dvorak tiedottomana jäässä 0:55
RoKin Jonne Bryggerille neljän ottelun pelikielto tästä törkyniitistä – JoKP:n Adam Dvorak makasi tiedottomana jäällä.

RoKin Jonne Brygger on saanut neljän ottelun pelikiellon jääkiekon Mestiksessä. 

Hyökkääjänä pelaava Brygger sai suihkutuomion laitataklauksesta viime lauantain JoKP-kotiottelussa. Bryggerin painavan ja vaarallisen niitin kohteena oli joensuulaisseuran tshekkilaituri Adam Dvorak

Katso raju taklaus yllä olevalta videolta. 

Mestiksen kurinpito katsoi rikkeen kolmen ottelun pelikiellon arvoiseksi, minkä lisäksi Bryggerin panna kasvoi yhdellä ottelulla aiemman kurinpitohistorian seurauksena. 

– Tässä tapauksessa kurinpitoryhmä katsoo, että taklaavalla pelaajalla olisi ollut tilanteessa aikaa ja tilaa pelata tilanne huolellisemmin. Laitaan kohdistuneen iskeytymisen voimakkuus huomioiden kurinpitoryhmä katsoo teon vaarantaneen vastustajaa siinä määrin piittaamattomasti, että siitä tulee määrätä lisäseuraamus, Mestiksen tiedotteessa perustellaan. 

RoKilla on jäljellä kolme runkosarjaottelua, joten Bryggerin pelikielto jatkuu vielä rovaniemeläisjoukkueen ensimmäisessä pudotuspeliottelussa. RoKi on sarjassa kahdeksantena. 

Otsikkoa korjattu 16:55: Jonne Brygger on pelipaikaltaan hyökkääjä, eikä puolustaja, kuten otsikossa oli aluksi mainittu.

Lue myös:

    Uusimmat