Veikkausliigan mestaruustaisto sähköistyi täysin uudelle taajuudelle

Jalkapalloilija Oiva Jukkolan ensimmäinen liigamaali yli kolmeen kuukauteen osui harvinaisen herkulliseen paikkaan tiistaina Tampereella. Jukkolan onnekas viimeistely ja kauden viides liigamaali päättivät tamperelaisten yli kolmen vuoden voitottoman liigaotteluiden putken KuPSia vastaan.

Samalla Ilveksen 1–0-voitto miesten jalkapalloliigan kärkijoukkueesta sähköisti mestaruuskamppailun täysin uudelle taajuudelle ennen syksyn kolmea päätöskierrosta.

Suomen cupin voittoa lauantaina Tampereella juhlineella ja tuplamestaruutta jahtaavalla KuPSilla oli Tammelassa mahdollisuus tarttua jo toisella kädellä mestaruuspokaaliin, mutta pallo ei uponnut Ilves-vahti Otso Virtasen taakse muutamasta huippupaikasta huolimatta.

Ilves-toppari Juhani Pikkarainen siivosi Otto Ruopin kudin maaliviivalta, ja Axel Vidjeskogin laukaus pysähtyi ylärimaan ennen kuin Jukkolan todennäköisyyksiä uhmannut yritys leijaili Clinton Antwin jalan kautta KuPS-maalin takanurkkaan avausjakson lopussa

Liigamestaruus on edelleen kuopiolaisten omissa käsissä, mutta karkumatka liigan kärjessä kaventui kahteen pisteeseen ennen toiseksi noussutta Ilvestä ja HJK:ta.

Lue myös:

    Uusimmat