Venäjä: Ukrainalaislennokki osui kerrostaloon Moskovassa – isku tallentui videolle

Moskovalaisessa kerrostalossa syttyi tulipalo, kun Ukrainan lennokki osui taloon, kertoo kaupungin pormestari Reutersin mukaan.

Ukrainan kerrotaan iskeneen viime yönä lennokein Venäjän puolelle. Venäjän viranomaisten ja valtiollisten tiedotusvälineiden mukaan yön aikana pudotettiin yli 70 ukrainalaislennokkia.

Moskovan alueen kuvernöörin mukaan iskuissa on kuollut ainakin yksi lapsi. Lisäksi ainakin yhden ihmisen kerrotaan loukkaantuneen, kun lennokki putosi asuinrakennukseen.

Jutun alussa olevalla videolla näkyy miten miten lennokki iskeytyy kerrostaloon ja osa kerrostalosta on syttyi tuleen. Reuters on kyennyt vahvistamaan videon kuvauspaikan ja -päivän.

Venäjän ilmailuviranomaisen mukaan myös lennot Moskovan Domodedovon, Zhukovon ja Vnukovon lentokentillä olivat keskeytyksissä turvallisuuden varmistamiseksi lennokkihyökkäysten jälkeen. Nyt liikenne jatkuu normaalisti.

Ukrainan tiedustelupalvelu SBU kertoi viime lauantaina tehneensä lennokki-iskun Venäjän ammusvarikolle Voronezhin alueelle.

Ukraina ja Venäjä tekevät usein öiseen aikaan lennokki-iskuja toistensa alueille.

Lue myös:

 

Lue myös:

    Uusimmat