Vertaa siskosten ökyhäitä – Pippa ja Catherine olivat kuin kaksi marjaa, mutta budjeteissa hurja ero

Englannin prinssi Williamin puolison, herttuatar Catherinen, pikkusisko Pippa Middleton meni naimisiin lauantaina 20. toukokuuta liikemies James Matthewsin kanssa.

Herttuatar Catherine ja prinssi William juhlivan häitään 29. huhtikuuta vuonna 2011. Kuusi vuotta myöhemmin, 20. toukokuuta 2017, oli Catherinen Pippa-siskon vuoro astella alttarille.

Huntupäinen Pippa oli pitsisessä puvussaan kuin ilmetty Catherine. Ulkonäön lisäksi hääjuhlissa oli melkoisia eroja, etenkin budjetin osalta.

Sekä Catherine että Pippa sanoivat tahdon kirkossa, mutta siinä missä Pippan häitä juhlittiin maaseudulla Middletonien mailla, Catherine meni naimisiin Lontoon ytimessä Westminster Abbeyllä. Pippan häitä juhli noin 300 vierasta, mutta Catherinen kuninkaallisia häitä todisti 1900 läsnäolijaa.

Pippan puku oli suunnittelija Giles Deaconin käsialaa ja sen on arvioitu maksaneen 52 000 dollaria. Catherinen pitkähihaisen puvun suunnitteli Alexander McQueen ja sen hinta oli pöyristyttävät 400 000 dollaria.

Pippan juhlissa herkuteltiin noin 3000 dollaria maksaneella kakulla, mutta Catherinen häissä kakkuja oli noin 80 000 dollarin arvosta. Lisäksi Pippan juhlia koristi noin 20 000 dollaria maksaneet kukka-asetelmat. Catherinen häissä kukkiin paloi noin 800 000 dollaria.

Pippan häiden kokonaiskustannusten arvioitiin ennakkoon olevan noin 350 000 dollaria, mutta rohkeimpien arvioiden mukaan häiden kustannukset nousivat jopa miljoonaan dollariin. Summa kalpenee Catherine-siskon häiden rinnalla, sillä kuninkaalliset häät ovat kustantaneet arviolta noin 30 miljoonaa dollaria.

Lähde: EOnline

Lue myös:

    Uusimmat