Vettel ei riemastunut Webberin avautumisesta

Red Bull -kuski Sebastian Vettel ei saksalaislähteiden mukaan ollut lainkaan mielissään tallitoverinsa Mark Webberin Silverstonen GP-viikonloppuna talliaan kohtaan osoittamasta mielenilmaisusta.

Red Bull -tallikaverusten välinen siipijupakka on ollut viikonlopun jälkeen formulamaailman ykköspuheenaiheena. Kisan voittoon kaasutellut aussikuski purki Silverstonessa julkisesti pettymystään tallinsa toimintaan.

Vettelin mukaan asia olisi ollut parempi käsitellä tallin sisällä poissa julkisuuden valokeilasta.

- Minut on kasvatettu kunnioittamaan muita ihmisiä. Tällaiset asiat eivät kuulu julkisuuteen, ne olisi pitänyt käsitellä tallin sisällä, kommentoi Vettel saksalaisen Bild-sanomalehden mukaan.

Webberin ja tallin välillä kytevä riita on saanut myös ulkopuoliset tahot tarjoamaan asiassa neuvojaan. Mercedes GP:n toimitusjohtaja Nick Fry kehottaa tallia laittamaan kuskinsa nopeasti ruotuun.

- Kuljettajat ovat tärkeä osa tallia, mutta he eivät ole talli. Tämä asia olisi tehtävä selväksi. Heti kun potilaat alkavat johtaa mielisairaalaa, niin luvassa on isoja ongelmia, totesi Fry brittiläisen The Sun -sanomalehden mukaan.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat