Video Olli Jokisen raivoamisesta riemastutti fanit: "Vaimoni näki sen"

Olli Jokisen valmentama Timrå IK antaa dokumenttivideollaan hyvän katsauksen suomalaisvalmentajan seuraan tuomasta vaatimustasosta.

Jokinen siirtyi SHL-seuraan kolmen Mikkelin Jukureissa viettämänsä kauden jälkeen. Viime kaudella Timrå jäi ulos Ruotsin liigan puolivälieristä.

Timrå pelasi viikonloppuna kotonaan kaksi harjoitusottelua Vaasan Sportia vastaan. Ensimmäisen ruotsalaisjoukkue voitti voittomaalikisan jälkeen 5–4 ja toisen tyrmäävästi 5–0.

Olli Jokinen ei ollut Timrån julkaisemalla YouTube-videolla ilahtunut joukkueensa esityksistä ensimmäisen matsin toisella erätauolla, kun joukkue oli menettänyt 3–1-johtonsa.

– Pyysin teiltä kamppailutasoa 60–40. Se oli v***u 30–70 joillain teistä, Jokinen aloitti puheensa kädet taskussa.

– Nostakaa v***u tasoa. Kysykää itseltänne, onko tämä se taso, jonka voitte antaa neljä viikkoa ennen kauden alkua. Jos siinä on kaikki, voimme elää sen kanssa. Sitten tiedämme, että meillä on aika v****ti töitä tehtävänä, hän korotti ääntään.

Jokinen jatkoi sadatteluaan vielä kovemmalla äänenpainolla.

– Etsikää v***u se keino, joka jätkä. Se lähtee teistä itsestänne. Pitäkää huolta siitä v***n kamppailutasosta. 

– Voittakaa se v***n 20-minuuttinen meidän tavallamme. Ja v***u puolustakaa. Ei enää yhtään v***n maalia meidän päähämme. Puolustakaa, puolustakaa, puolustakaa, Jokinen meuhkasi ennen kuin poistui pukukopista.

Ottelu kääntyi lopulta Timrån voitoksi. Ruotsalaissivusto Hockeynews.se kysyi Jokiselta videosta, joka sai julkaisunsa jälkeen melkoisen suosion.

– Vaimoni näki sen ja reagoi siihen. Hänen mielestään kiroilen liikaa, Jokinen kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat