Norjalaistähden provosoiva pusuele aiheutti kohun Ruotsissa – hieroi vielä suolaa haavoihin sosiaalisessa mediassa

Norjan tähtisprintteri Kristine Stavås Skistad jätti ruotsalaiskaksikon Linn Svahnin ja Maja Dahlqvistin taakseen Kanadan maailmancupin sprintissä, eikä kainostellut juhlia voittoaan.

Maaliviivan ylittäessään Skistad vilkaisi taakseen ja lähetti lentosuukon taakseen jääneille Svahnille ja Dahlqvistille.

– Oli erittäin mukavaa voittaa ruotsalaiset, Skistad maiskutteli Viaplayn haastattelussa Afonbladetin mukaan.

Ruotsin naiset ovat dominoineet sprinttejä tällä kaudella, eikä Skistad ollut päässyt rikkomaan sinikeltaista voittokulkua neljään edelliseen maailmancupsprinttiin ennen lauantaita Canmoressa.

Skistadin lentosuukottelu vaikutti suoralta provokaatiolta ruotsalaisia kohtaan.

– Minusta se oli kivaa. Se juolahti mieleeni hetken huumassa, Skistad kuvaili.

Skistad ei selvästikään jäänyt katumaan juolahdusta, vaan jakoi kuvan pusuttelustaan vielä seuraajilleen Instagarmissa.

Toiseksi tullut Dahlqvist vaikutti suhtautuvan Skistadin elehdintään penseästi, kun Aftonbladet uteli hänen mielipidettään asiasta.

– Minä en oikeastaan välitä siitä hirveästi. Jos hänen mielestään se on hauskaa, hän voi tehdä niin. Jos hän haluaa provosoida meitä, hän ei onnistu siinä, Dahlqvist tähdensi.

Skistadin ja ruotsalaissprintterien välille oli luotu vastakkainasettelua jo ennen lauantain kisaa. Ruotsin Viaplay aiheutti pienimuotoisen kohun, kun norjalaistähti oli kuvattu tv-lähetyksessä The Ring -kauhuelokuvan hahmona, jota ruotsalaisten tulisi pelätä.

– Näyttikö Viaplay tämän? Minusta he esittävät hänet väärin, on sanottava se. Kristine on erittäin kiltti tyttö, joka merkitsee paljon muille joukkueessamme, Norjan naisten valmentaja Stig Rune Kveen hämmästeli Expressenille.

Skistad itse ei tuntunut olevan rinnastuksesta moksiskaan.

– Se on merkki siitä, että minua vihataan – ja minä pidän siitä, Skistad paukautti.

Lue myös:

    Uusimmat