Vuosi sitten rakastuneet maajussi-Sami ja Elina edistävät suhdettaan: "Meidän talven suunnitelma"

Maajussi-Sami ja Elina kertovat suhteensa tilasta ja maajussi-Ville paljastaa suhdestatuksensa 7:42
Maajussi-Sami ja Elina kertovat suhteensa tilasta ja maajussi-Ville paljastaa suhdestatuksensa

Tanssii Tähtien Kanssa -yleisöön saapuneet maajussi-Sami ja Elina ovat totutelleet yhteiseloon yli vuoden ajan.

Tanssii Tähtien Kanssa  -yleisössä nähtiin jälleen neljännessä suorassa lähetyksessä totutusti useita tuttuja kasvoja. Tällä kertaa paikalle olivat etsiytyneet myös vuonna 2023 televisiossa rakkautta etsineet maajussit Sami sekä Ville Maajussille morsian  -ohjelmasta, sekä Samin kumppani Elina, johon hän rakastui ohjelman kuvausten myötä.

Kolmikko kertoi MTV Uutisille ennen suoraa lähetystä odottaneensa iltaa innolla. Muutamaa paria he kertoivat erityisesti kannustavansa.

Saukkosen Mikaatietysti, Ville naurahti. 

– Minä kannustan Isaacia (Sene), hänellä on ollut aika huikea startti tässä kilpailussa ja kiva nähdä, miten hän tästä vielä kehittyy, koska hän on ollut tosi taitava nyt jo alusta asti, Elina totesi. 

– Olen ihan samaa mieltä, taitavia ovat kaikki, mutta kyllä minä Isaacia. Toivon, että hän voittaa, Sami jatkoi. 

Oma tanssijalka Samin mukaan nousee laiskanpuoleisesti. Elina puolestaan kertoi toivovansa, että pariskunta voisi lähteä joskus yhdessä paritanssikurssille. 

– Ei ole ainakaan vielä tapahtunut, mutta ehkä sitten jonain päivänä, Elina totesi jatkaen, että todennäköisesti Samin saaminen tanssikurssille vaatii jonkinlaista suostuttelua, tai jopa väsytystaistelua.

Villellä ei hänelläkään ole tanssijalka liiemmin noussut, minkä syyksi hän laittaa sen, että pari puuttuu. 

– Yksin on vähän paha harjoitella, mutta kiitos kysymästä, maajussi naureskeli. 

Kummallakin maajussilla on työnsarkaa riittänyt, tuttuun tapaan. Kaaliyrittäjä Sami kuvaili koko kesän painaneensa hommia ja voivansa hiljalleen alkaa hidastaa tahtia syksyn edetessä ja talven lähestyessä. Työt eivät kuitenkaan suinkaan lopu, sillä kaalibisnes pyörii ympäri vuoden. 

Elina on nyt elänyt Samin rinnalla yli vuoden ajan ja totutellut arkeen kiireisen maajussin kumppanina. 

– On se haastavaa ja hektistä ja paljon tulee muutoksia pienellä varoitusajalla. Siihen on nyt reilu vuosi koitettu sopeutua. Kesäloman aikaan sitä arkea näki enemmän, ihan päivittäin. Pikkuhiljaa tottuu sitten siihenkin. 

Vapaa-ajallaan Elina kertoo olevansa jonkin verran mukana maatilan töissä, yrittäen auttaa Samia sen, mitä ehtii ja pystyy. Elina asuu yhä virallisesti omassa kodissaan Hämeenlinnassa, vaikka viettää suurimman osan ajastaan Samin maatilalla Nurmijärvellä. 

– Koko ajan enemmän ja enemmän vietän Samin luona aikaa. Yhteistä kotia sinne rakennellaan, se on meidän talven suunnitelma, Elina paljasti. 

TTK:n katsomisen lisäksi Samilla oli myös toinen agenda tulla studiolle: ohjelman juontaja Vappu Pimiä, joka toimii myös Maajussille morsian -ohjelman juontajana, oli tehnyt maajussille tilauksen. 

– Hän tilasi vähän kaaleja ja lupasin kuljettaa. Katsotaan, miten saadaan toimitettua. 

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ma 26.8. klo 20 alkaen. Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa ma 9.9. alkaen.

MTV Katsomo+ -tilauksella seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat