Windows95man-viisuhuumaa kotikatsomoon! Testaa överi viisujuoma ja itse saksitut farkkushortsit

Windows95man ja Henri Piispanen paljastavat omat suosikkiedustajansa: ”Hänen miehensäkin on vähän mustasukkainen” 1:11
KATSO MYÖS: Videolla Windows95man ja Henri Piispanen paljastavat omat suosikkiedustajansa.

Vielä ehtii mukaan viisuhuumaan! Nyt kannustetaan Windows95man finaaliin lähes autenttisilla farkkushortseilla sekä tekoälyn loihtimalla teemajuomalla.

Euroviisuviikko on pyörähtänyt käyntiin Ruotsin Malmössä. MTV haastatteli maanantaina 6. toukokuuta Suomen euroviisuedustajat Windows95manin ja Henri Piispasen, jotka kamppailevat Euroviisujen finaalipaikasta tiistaina 7. toukokuuta järjestettävässä ensimmäisessä semifinaalissa.

Windows95man herättää väistämättä myös muistoja vanhasta käyttöjärjestelmästä. Kerroimme aiemmin, millaisia ominaisuuksia legendaarinen käyttöjärjestelmä toi tietokoneiden käyttäjille tullessaan.

Nyt on kuitenkin aika kannustaa Suomen edustaja ja No Rules! -kappale semifinaalista jatkoon lauantain finaaliin – ja mikäs sen parempi tapa kannustamiseen kuin teemaan sopivat vermeet ja tarjoilut!

Näin teet Windows95man-henkiset farkkushortsit

Shortsit valmiiksi kesäkuntoon 1:54
Katso videolta ohjeet farkkushortsien tekoon.

MTV testasi jo helmikuussa, kuinka helppoa on muokata tavallisista farkuista Windows95man-henkiset farkkushortsit.

Viiden jälkeen -ohjelmassa selvitettiin, onnistuuko kohuakin herättäneen tyylin kopioiminen vaivatta, ja kirpparilta ostetut farkut päätyivät saksikäsittelyyn. Miten UMK-asut suunnitellut Teemu Muurimäki arvioi lopputulosta?

– Tärkeintä on se, että näkyy nuo taskut tuolla, Muurimäki totesi shortsit nähtyään.

Testaa tekoälyn kehittelemä "Neon Navigator"

MTV testasi tekoälyn keksimän Windows95man-juoman 8:18
Testasimme tekoälyn keksimän Windows95man-juoman. Katso videolta lopputulos!

Annoimme toukokuussa tekoälylle vapaat kädet Windows95man-teemaisen drinkin keksimiseen.Tekoälyn mukaan Windows95man on "legendaarinen hahmo" ja niinpä se loihti "värikkään ja hauskan Neon Navigator -juoman".

– Tämä juoma tuo mieleen Windows95:n värikkäät käyttöliittymät ja iloiset tunnelmat! Muista nauttia vastuullisesti, tekoäly suositteli.

Tekoälyn kehittelemä juoma on teemaan sopivasti väriltään sininen. Koristeluissa päätimme kuitenkin ottaa ohjat tekoälyn sijaan omiin käsiimme ja lopputulos olikin erittäin Windows95man-henkinen.

Lue myös:

    Uusimmat