Yhdysvaltalaisjuontaja Jimmy Kimmel lähetti onnittelunsa Suomelle – heitti myös viiltävän kuitin

Suomi mainittiin yhdysvaltalaisessa Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa.

Kansainvälinen The World Happiness Report nimesi Suomen maailman onnellisimmaksi maaksi jo seitsemättä kertaa peräkkäin. Suomen toistuva ykkössija maailman onnellisimpana maana noteerattiin myös suositussa yhdysvaltalaisohjelmassa Jimmy Kimmel Live, kun ohjelman isäntä Jimmy Kimmel lähetti onnittelunsa Suomelle.

Suomalaiset ovat maailman onnellisin kansa, ja se käy järkeen, sillä jos googlaat Suomen, tämä on kuva, joka pomppaa esiin, Kimmel sanoi samalla, kun ruudulle lävähti kuva porovaljakosta lumisissa talvimaisemissa.

– He käyttävät poroja autoina, totta kai, hän jatkoi.

Kimmel onnitteli suomalaisia lausumalla "onnittelut" suomeksi.

Se tarkoittaa, että tukehtukaa salmiakkiin, hän heitti.

Voit katsoa kohtauksen Jimmy Kimmel Live -ohjelmasta alla olevalta videolta kohdasta 9:30 alkaen.

The World Happiness Report 2024 -raportissa on mukana lähes 150 maata, ja kärkisijoille pääsivät kaikki Pohjoismaat. Toiselle sijalle pääsi Tanska ja kolmantena on Islanti. Norja ja Ruotsi ovat myös kymmenen onnellisimman maan joukossa. Viimeisellä sijalla puolestaan on Afganistan.

Onnellisuusraportti (World Happiness Report) on Yhdistyneiden kansakuntien (YK) kestävän kehityksen verkoston vuosittain julkaisema raportti, joka listaa vuosittain maailman onnellisimmat maat. 

Lue myös:

    Uusimmat