Yhteentörmäys valmentajan kanssa vei sairaalaan – erikoinen tilanne Valioliigassa

Katso videolta Liverpoolin ja Arsenalin välisen ottelun maalit.

Englannin jalkapallon Valioliigassa koettiin Liverpoolin ja Arsenalin välisessä huippuottelussa erikoinen tilanne, kun kotijoukkue Liverpoolin puolustaja Kostas Tsimikas törmäsi päävalmentajaansa Jürgen Kloppiin ja joutui sairaalaan.

Katso pääkuvan videolta Liverpoolin ja Arsenalin välisen ottelun maalit.

Tsimikas oli tilanteessa kaksinkamppailussa Arsenalin Bukayo Sakan kanssa. Saka työnsi Tsimikasin kentän ulkopuolelle, missä kreikkalainen törmäsi valmentajaansa. Klopp kaatui suoraan Tsimikasin päälle, joka loukkaantui.  

27-vuotias kreikkalaispuolustaja sai tilanteessa vamman solisluuhunsa ja joutui jättämään kentän. Sky Sportsin mukaan Tsimikas vietiin sairaalaan jo ennen ottelun päättymistä.

– Solisluu on varmasti murtunut, joten hän on sivussa pitkään. Se on haasteellista meille Robbon (Andrew Robertson, joka on myös loukkaantuneena) tilanteen kanssa. Totta kai se vaikutti minuun. En tuntenut kipua ja ajattelin, että Kostas saattoi olla kunnossa. Voisin mielelläni antaa solisluuni pois, jos hän tulisi jälleen terveeksi. Se ei ole hauskaa, kun tuollaista tapahtuu ja on itse siinä mukana, Klopp sanoi Sky Sportsille.

Liverpoolin ja Arsenalin kärkikamppailu päättyi lopulta 1-1-tasapeliin. Arsenalin maalin viimeisteli Gabriel ja Liverpoolin Mohamed Salah. Arsenal piti tasapelin myötä kärkipaikkansa. Se on pisteen edellä Liverpoolia, joka on toisena tasapisteissä Aston Villan kanssa.

Voit katsoa tilanteen tästä linkistä. 

Lue myös:

    Uusimmat