Kivulias näky! Arsenal-tähti loukkaantui tuskaisesti – jätti kentän kyynelsilmin

Martin Ödegaard loukkaantui ikävästi – tuskissaan ollut tähti talutettiin kentältä 3:03
Norjan tähtipelaaja Martin Ödegaard loukkaantui ikävästi Kansojen liigan ottelussa maanantaina.

Arsenalin ja Norjan tähtipelaaja Martin Ödegaard loukkaantui ikävästi Norjan ja Itävallan välisessä Kansojen liigan ottelussa.

Loukkaantuminen tapahtui reilun tunnin pelin jälkeen, kun Ödegaard taisteli pallosta Itävallan Christoph Baumgartnerin kanssa. Kaksinkamppailutilanteen yhteydessä Ödegaardin vasen jalka taittui ilkeän näköisesti.

Norjalaistähti jäi tilanteen jälkeen makaamaan maahan todella tuskaisena. Lopulta kyynelsilmäinen Ödegaard talutettiin pois kentältä.

Katso Martin Ödegaardin loukkaantuminen pääkuvan videolta.

Norjan päävalmentaja Stale Solbakken kommentoi tähtipelaajansa loukkaantumista medialle Norjan 2–1-voittoon päättyneen ottelun jälkeen.

– Se näytti pahalta pukuhuoneessa, kun näin hänet istumassa fysioterapeuttien kanssa. Hänen nilkkansa nyrjähti. Me, jotka olemme pelanneet jalkapalloa, tiedämme, että hyvällä onnella se voi mennä nopeasti ohi, jos nivelsiteet eivät ole menneet rikki, Solbakken kertoi norjalaiselle TV2:lle.

Norjan maajoukkuelääkäri Ola Sand kertoi Ödegaardin voineen pelin jälkeen jo paremmin.

– Hän voi nyt melko hyvin. Hänellä on pieni nilkan nyrjähdys. Tutkimme hänet hotellilla ja käytämme ehkä ultraääntä. Jos olemme epävarmoja, hän menee magneettikuvaukseen, Sand sanoo.

25-vuotias Ödegaard on yksi Valioliigassa pelaavan Arsenalin tärkeimpiä pelaajia, joten norjalaistaiturin loukkaantuminen on Arsenalille kova takaisku. Neljäntenä majaileva Arsenal kohtaa tulevana viikonloppuna Tottenhamin Pohjois-Lontoon paikalliskamppailussa. 

Lue myös:

    Uusimmat