Yllättävä suomalainen NHL-ottelun tehotilaston kärjessä – lopussa joukkotappelu

Buffalon Henri Jokiharju jakoi ottelun tehokkaimman pelaajan tittelin Washingtonia vastaan NHL:ssä.

Jokiharju syötti ottelussa kaksi maalia. Ensimmäisessä erässä suomalaispuolustaja jätti kiekon Alex Tuchille siniviivan tuntumaan, josta yhdysvaltalainen napautti terävästi kiekon reppuun.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Toisen syöttöpisteensä Jokiharju sai 4–1-maaliin, jonka Dylan Cozens iski tyhjiin. Suomalainen on tällä kaudella pelannut aikaisemmin yhden ottelun, jossa hän on onnistunut tekemään enemmän kuin yhden tehopisteen.

Ottelun lopussa tunteet kuumenivat, ja summerin soidessa kolme tappeluparia tanssi jäällä. Buffalon Tage Thompson oli kärkkäimpänä jakelemassa iskuja.

Voit katsoa lopun kahakan tästä linkistä.

Buffalo voitti ottelun lukemin 4–2. Sabresin maalilla Ukko-Pekka Luukkonen torjui 22 laukausta.

Florida kyykytti Columbusta

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthers otti selvin lukemin kotivoiton Columbus Blue Jacketsista, kun floridalaiset kaatoivat vieraansa maalein 4–0.

Ottelun tähti oli Panthers-veskari Sergei Bobrovski, joka torjui jo kauden kuudennen nollapelinsä. Hän johtaa nyt NHL-maalivahtien tämän kauden nollapelitilastoa yhdessä Arizona Coyotesin Connor Ingramin ja Pittsburgh Penguinsin Tristan Jarryn kanssa.

Toisessa erässä loistamaan pääsivät myös Floridan kippari Aleksander Barkov sekä hyökkääjät Anton Lundell ja Eetu Luostarinen. Suomalaiskolmikko kirjautti syöttöpisteen mieheen.

Lue myös:

    Uusimmat