Yltiörakastuneen Kolmiodraama-parin ero kuohuttaa – Töllötuomarit: Arki paljasti totuuden

Kolmiodraama-sarjan Pinja ja Aku erosivat yllättäen viimeisen kuvauspäivän jälkeen. MTV Uutisten Töllötuomarit analysoivat sarjan päätösjakson jälkeisiä yllättäviä käänteitä.

Kevätkauden viimeisessä Töllötuomarit-jaksossa pohditaan, mitä tapahtui Kolmiodraama-sarjassa äkkirakastuneille tamperelaisille Pinjalle ja Akulle, joille kaikki sarjan osallistujat povasivat pitkää suhdetta.

Toimittajat Katri Utula ja Katja Lintunen analysoivat parin etäsuhteen merkitystä erolle, sillä kauden viimeisessä jaksossa selvisi, että Aku oli yllättäen muuttanut vuodenvaihteessa Dubaihin.

Pinja kertoi tuolloin, ettei kestä etäsuhteita, jos toista ei ole mahdollista nähdä riittävän usein.

Ajattelin heti sen kuultuani, että tuo suhde ei toimi, jos toinen kaipaa enemmän läheisyyttä, Utula sanoo.

Ihmetystä aiheuttaa myös se, miten pari ajautui äkisti etäsuhteeseen, vaikka vielä ohjelman kuvausten alkaessa kumpikin ilmoitti haluavansa asua Tampereella.

Pinja nimenomaan halusi asettua Suomeen Tampereelle ja halusi miehen täältä. Yhtäkkiä Aku ilmoittaa muuttavansa Dubaihin? Lintunen ihmettelee.

Etäsuhde ei suinkaan muodostunut ainoaksi ongelmaksi. 

Pinja paljasti MTV:lle, että yksi eron syy on Akun jatkuva työnteko, sillä tämä tekee 12–14-tuntisia työpäiviä.

– Totuus on se, että Aku on todella työorientoitunut ihminen. Ei hän pysty ylläpitämään mitään parisuhdetta, kun ei hänelle ole siihen aikaa, Pinja kertoi MTV:n Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa.

Töllötuomarit pohtivat, miten ihmisten todellisuus paljastuu vasta ohjelman kuvausten ulkopuolella. Arki iski tämän parin kohdalle liiankin rajusti.

– Tv-ohjelman kuplassa ei näe toista vielä siviilielämässä, eikä ole edes kiinnostunut vielä siitä, mitä toinen tekee työkseen, Utula sanoo.

– Se, mitä tapahtuu tv-ohjelman kuvauksissa, ei välttämättä kestä.

Katso kevätkauden viimeinen Töllötuomarit-jakso kokonaisuudessaan tästä tai MTV Katsomosta:

Jaksossa puidaan myös muut Kolmiodraama-sarjan käänteet ja kurkistetaan hieman tulevaan Farmi Suomi: Revanssi -kauteen.

Lue myös:

    Uusimmat