Ensitreffit Alttarilla -ohjelmassa esitetty pizzaniksi on saanut ihmisten silmät avautumaan: ”Joka päivä oppii jotain uutta”
Someyleisö on repinyt pelihousunsa televisio-ohjelmassa esitetyn huikean pizzaniksin vuoksi. Kyllä, pizzaa voi lämmittää myös tällä tavalla!
Mikro tai paistinpannu ovat tyypillisimpiä keinoja lämmittää edellispäivän pizza syöntikuntoon, mutta tähän hommaan on olemassa keino, jota et taatusti ole tullut ennen ajatelleeksi.
Twitterissä kohistaan nyt Ensitreffit Alttarilla Australia -ohjelmassa esitetystä kikasta, jossa pizza lämmitetään uudelleen leivänpaahtimessa. Kyllä, luit oikein!
Niksi on herättänyt paljon kysymyksiä
27-vuotiaan naisen erikoinen tapa on herättänyt paljon kysymyksiä muun muassa siitä, millaiselle pizzalle tämä tapa on paras. Liian paksu pizza ei mahdu leivänpaahtimeen, kun taas liian ohut pizzapala palaa herkästi.
Ja miten käy täytteille? Pysyvätkö ne pohjan päällä vai tippuvatko ne leivänpaahtimen uumeniin?
– Joka päivä oppii jotain uutta, eräs Twitter-käyttäjä kommentoi niksiä.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
– Nerokasta, toinen lisää.
Twitter-käyttäjät ovat osoittaneet huolensa myös siitä, mihin kuntoon leivänpaahdin oikein tämän niksin jälkeen oikein menee.
– Älkää suosiko tätä! Se on todella pahaksi leivänpaahtimelle, somessa muistutetaan.
Lähde: News.com.au
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka