Kuluva viikonloppu on meidän taloudessa täytetty jopa tavanomaista enemmän herkuttelulla. Lauantaina Suomen valtaa luvattomat, mutta sitäkin viehättävämmät pikkuraflat Ravintolapäivän merkeissä. Poikkesimme parissa pisteessä tunnustelemassa fiilistä. Pakkaspäivästä huolimatta, tai juurikin sen takia, ravintoloitsijoiden ja asiakkaiden välinen henki oli yltiölämmin. Illalla suuntaamme nauttimaan Makuja-kokki ja ravintola Chef Sommelierin keittiömestari Sasu Laukkosen kokkaamista menuista ravintola Henrik'siin. Siitä tuonnempana. Tässä muutamia makuhetkiä lauantai-iltapäivänä Chef Santerin isännöimästä Juustopäivästä Ravintola 931:ssä sekä Galleria Kapriisin pop-up -kahvilasta. Nautimme 931:ssä mahtavan tapas-lautasen sekä aimo annoksen juustoja. Päälle tilkka viiniä ja pakkanen oli tipotiessään.