Keittiömestari Kari "Kape" Aihinen kaappasi tällä kertaa harjavaltalaisten Junon ja Jeren keittiön, jossa kokattiin muun muassa superhelppo arkiruoka lohesta.
Videolla Kapen yleispätevät vinkit aiemmassa jaksossa valmistetun lohi-perunalaatikon valmistamiseen.
Kaappaus keittiössä -ohjelman tuoreen kauden yhdeksännessä jaksossa tavatiin Juno ja Jere, jotka elivät käytännössä pelkällä pikaruoalla, eineksillä ja sipseillä.
– Ruokailut ovat lähteneet menemään alamäkeen. Syödään mikroruokaa, uunipizzaa. Haetaan kebabia, pizzaa, Mäkkäriä. Tosi harvoin tehdään oikeasti kotiruokaa, Juno kertoi jaksossa.
– En muista, koska viimeksi, Jere komppasi.
Paikalle tarvittiin siis kipeästi keittiömestari Aihista, joka opasti pariskuntaa kokkaamaan maistuvaa arkiruokaa yksinkertaisista aineksista.
Entistäkin parempi lohikiusaus
Kape Aihinen on jo aiemmin vinkannut ohjelmassa maukkaan lohilaatikon ohjeen, mutta tällä kertaa keittössä syntyi entistäkin parempi versio klassikosta. Kapen lohikiusauksessa kermainen kastike maustettiin currylla.
– Lohikiusauksen idea on, että teillä on valmista ruokaa jääkaapissa, kun tulee nälkä, Kape neuvoi.
Ruoan valmistamisen helppous yllätti Junon ja Jeren täysin. Currylla maustettu lohikiusaus valmistui vaivattomasti ja makukin oli napakymppi.
–Täydellistä, aika hyvää! Kape ylisti.