Tässä blogissa ei liiemmin jälkiruoilla iloitella. Johtuu ihan siitä, ettei niitä liiemmin nautita meidän perheessäkään. Siksi tämä meksikolainen pieni jälkkärintapainen tekee poikkeuksen. Se on äärimmäisen helppo, nopea, maukas, hauska, sesonkia myötäilevä eikä liian makea. Toimii täydellisesti myös cocktail-palana kuohuvan kylkeen.
En kirjoita ohjeeseen määriä. Ne menevät enemmän silmämääräisesti ja juustosiivun paksuudella voi säädellä makua ja makeutta aika paljon.
HUOM! Amaranttia voi olla vaikeampi löytää marketeista. Sen voi korvata esim. hirssillä. Tai vaikka hienolla sokerilla, mutta lopputulos on silloin makeampi ja tylsempi.
FETA-MANSIKAT mansikoita
fetaa
juoksevaa hunajaa
fenkolinlehtiä
amaranttia (ei pakko, antaa rakennetta)
Paahda amaranttia kullanruskeaksi kuivalla pannulla. Leikkaa fetasta mieleisesi paksuinen jalusta mansikalle (itse tykkäsin sentin siivusta). Aseta juuston päälle fenkolinlehtiä. Laita mansikka päälle. Lorauta hunajaa päälle. Ripottele pinnalle amaranttia.