Gabe päätti kokeilla, voiko keksitaikinajäätelön taikinakikkareet paistaa uunissa – lopputulos melkoinen yllätys
Gabe Escobar päätti kaivaa taikinahiput keksitaikinajäätelöstään ja kokeilla, saisiko niistä aikaan keksin!
Video yllä: Mistä tietää onko jäätelö laadukasta vai ei? Jäätelötehtaan Heikki paljastaa selkeät tunnusmerkit!
Gabe Escobarin mieleen juolahti sama asia, joka kenties on käynyt sinunkin mielessäsi. Ovatko keksitaikinajäätelön pienet, ihanat hippuset oikeaa keksitaikinaa? Jos ovat, voiko niitä paistaa?
– Tällaista teen, kun viivyttelen läksyjen tekemisen kanssa, Gabe totesi videonsa ohessa.
Erotteli taikinahiput jäätelöstä – ja söi jäätelön
Miljoonien seuraama Gabe päätti julkaista TIkTok-videon, jossa kaivaa Ben & Jerry’s -merkin Chocolate Chip Cookie Dough -jäätelöstä kaikki keksitaikinahiput, ja paistaa ne. Lopputulos oli melkoinen yllätys!
– Ajattelin testata jotain, mikä on aina kiinnostanut minua, Gabe selitti ideaansa videollaan.
Videota varten Gabe erotteli jokaisen taikinahipun jäätelöstä – ja tietenkin söi jäätelön. Taikinahippuset hän muussasi yhteen ja pani sitten uuniin.
Taikinapaloista todella syntyi keksi!
Video paljastaa, että 12 minuutissa taikinahippusista todella syntyi yksi aivan tavallisen näköinen keksi, jonka Gabe luonnollisesti söi.
– Tämä on itse asiassa ihan hyvää, Gabe kirjoitti videollaan.
Selvästi keksiseikkailu vetosi kansaan: puoli miljoonaa ihmistä on jo tykännyt videosta!
Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.
Lähteet: Tiktok.com/@gabesco, Foxnews.com
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"