Sinihomejuusto ja persikat sopivat mainiosti paahtoleivän päälle. Ota haltuun tästä hieman erilainen toast-resepti.
Yllä olevalla videolla näytetään, kuinka leipä kannattaa leikata.
Sinihomejuusto jos mikä jakaa ihmisten mielipiteet. Mikäli kyseinen juusto kuitenkin on suurta herkkuasi, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä Food52-sivuston vinkkaamaa reseptiä.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Sinihomejuusto-persikka-toast
Ainesosat (4 leipää):
n. 0,5 kg raakoja persikoita, kuorittuna ja pilkottuna
1 rkl sokeria
0,5 tl suolaa
(¼ tl cayennepippuria, maun mukaan)
1 rkl neitsytoliiviöljyä
3 salottisipulia, (pilko valkoiset ja vihreät osat ohuiksi siivuiksi)
4 paksua siivua hapanleipää
170 grammaa sinihomejuustoa
Valmistusohje:
Sekoita persikat, sokeri, suola ja cayennepippuri kulhossa. Anna sekoituksen olla noin 10 minuuttia ja lisää sitten oliiviöljy ja salottisipulit. Anna olla jääkaapissa vähintään 15 minuuttia, mutta enintään neljä tuntia, jos et heti kerkeä syömään.
Paahda leipä tummaksi oman makusi mukaan. Levitä lämpimän leivän päälle sinihomejuustoa. Laita päälle persikkaseosta. Nauti!
Lähde: Food52.com