Hesburger yllättää: Uusi hampurilainen myyntiin – raaka-aineena proteiinipommi!

hesburger kaura-härkäpapu
Kuvassa Hesburgerin uusi kaura-härkäpapuhamurilainen, uudistettu ruisfileehampurilainen sekä tuplajuustohampurilainen. Hesburger

Proteiinipommi härkäpapu on noussut trendikkääksi ruoka-aineeksi Suomessa. Hesburger tarttuu nyt ruokatrendiin ja tuo valikoimaansa tänään uuden kasvishampurilaisen.

Hesbuger tuo maanantaina myyntiin kaura-härkäpapuhampurilaisen, jossa pihvin pääraaka-aineet kaura, härkäpapu ja porkkana ovat kaikki suomalaista alkuperää.

– Olemme saaneet paljon positiivista palautetta valikoimastamme ja asiakkaamme toivovat meiltä erilaisia kasvisruokavaihtoehtoja. Haluamme tarjota asiakkaillemme uuden kasvisruokavaihtoehdon tuomalla markkinoille kaura-härkäpapuhampurilaisen, kertoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.

Hampurilaisessa on härkäpapu-kaura-porkkana-kasvispihvin lisäksi tomaattia, jäävuorisalaattia, maustekurkkua ja sipulia sekä Hesburgerin paprika- ja kurkkumajoneesia.

Hesburgerin kasvisruokatuotevalikoimaan kuuluvat kaurahärkäpapuhampurilaisen lisäksi muun muassa soija- ja kasvistortilla, sipulirenkaat ja soijatikut.

Hesburgerin tuotevalikoimaan tulee samalla myös muita uudistuksia. Kampanjatuotteena aikaisemmin olleet Jättipekonihampurilainen ja tuplajuustohampurilainen nousevat vakiovalikoimaan. 

– Samalla uusimme myös Ruisfilehampurilaisen reseptin, kertoo Vuoti.

Lähde: Hesburger

***

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.