Hesburger yllättää: Uusi hampurilainen myyntiin – raaka-aineena proteiinipommi!
Proteiinipommi härkäpapu on noussut trendikkääksi ruoka-aineeksi Suomessa. Hesburger tarttuu nyt ruokatrendiin ja tuo valikoimaansa tänään uuden kasvishampurilaisen.
Hesbuger tuo maanantaina myyntiin kaura-härkäpapuhampurilaisen, jossa pihvin pääraaka-aineet kaura, härkäpapu ja porkkana ovat kaikki suomalaista alkuperää.
– Olemme saaneet paljon positiivista palautetta valikoimastamme ja asiakkaamme toivovat meiltä erilaisia kasvisruokavaihtoehtoja. Haluamme tarjota asiakkaillemme uuden kasvisruokavaihtoehdon tuomalla markkinoille kaura-härkäpapuhampurilaisen, kertoo Hesburgerin varatoimitusjohtaja Jari Vuoti.
Hampurilaisessa on härkäpapu-kaura-porkkana-kasvispihvin lisäksi tomaattia, jäävuorisalaattia, maustekurkkua ja sipulia sekä Hesburgerin paprika- ja kurkkumajoneesia.
Hesburgerin kasvisruokatuotevalikoimaan kuuluvat kaurahärkäpapuhampurilaisen lisäksi muun muassa soija- ja kasvistortilla, sipulirenkaat ja soijatikut.
Hesburgerin tuotevalikoimaan tulee samalla myös muita uudistuksia. Kampanjatuotteena aikaisemmin olleet Jättipekonihampurilainen ja tuplajuustohampurilainen nousevat vakiovalikoimaan.
– Samalla uusimme myös Ruisfilehampurilaisen reseptin, kertoo Vuoti.
Lähde: Hesburger
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"