Helsingin Etelärantaan avautuu pian Henri Alénin ja Tommi Tuomisen Finnjävel-ravintola, jonka perustamisesta nähdään myös televisiosarja.
Tulevan Finnjävel-ravintolan karjalanpiirakka herättää ihmetystä jo ennen ravintolan avaamista, kertoo Nyt.fi.
Ravintolan ennakkomaistelutilaisuuteen osallistunut Mikko Kosonen latasi piirakasta kuvan Facebook-sivuilleen.
Piirakassa on ruisjauhoja, riisipuuroa, kananmunaa, voita ja vähän persiljaa, mutta ulkomuodoltaan sitä ei arvaisi karjalanpiirakan makuiseksi.
– Pitää paikkansa. Siinä on aivan samat ainekset kuin karjalanpiirakassa munavoilla, Tommi Tuominen vahvisti Nyt.fi:lle.
– Emme uskaltaneet lähteä haastamaan Karjalan mummoja, ei heitä kukaan voita siinä rypytetyn karjalanpiirakan teossa, joten meidän piti tehdä oma malli, Tuominen totesi Nyt.fi:lle.
Huhtikuun aikana avautuva Finnjävel on fine dining -ravintola, jonka menu pohjautuu suomalaisiin ruokaperinteisiin. Ravintolan perustamisesta nähdään myös reality-ohjelma.
Katso traileri!
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.