Katin kätevä kikka broilerin marinoimiseen – testaa pussimarinadi
Pussissa marinoitu broileri on kätevää retkiruokaa!
Kesällä ruoka valmistuu usein grillissä tai vaikka nuotiolla. Mikäli omaa grillipaikkaa ei ole käytössä, löytyy monista kunnista ilmaisia laavuja ja grillauspaikkoja, joihin voi mennä omien retkieväiden kanssa.
Marinoi broileri pussissa
Hellapoliisina tunnettu ruoka-alan moniosaaja Kati Jaakonen vinkkaa, että retkelle voi ottaa mukaan ihan kunnon ruokaakin.
– Marinoi lihat, kalat tai kanapalat jo kotona helposti muovipussissa ja pakkaa mukaan kätevästi kylmälaukkuun. Laita marinadipusseja kaksi päällekkäin, jotta marinadi ei varmasti sotke muita eväitä, Kati vinkkaa.
Katso videolta, miten pussimarinadi tehdään ja nappaa tarkka ohje: Pussimarinadi kanalle: Kätevä tapa broilerin marinoimiseen!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku