Mediumpihvin ystävä kamppailee usein yleisen ongelman kanssa: kuinka saada pihviin täydellinen kypsyysaste joka kerta?
Pettämättömään pihvinpaistokikkaan tarvitset kuuman grillin tai pannun lisäksi vain hyvän näön ja kellon. Ideana on tarkkailla pihviä herkeämättä, kun ryhdyt paistopuuhiin.
Kun pihvi alkaa hikoilla eli lihasnesteet nousta lihan pintaan, on aika kääntää pihvi. Odota lihasnesteiden nousua myös toisen puolen kanssa. Kun nesteitä alkaa puskea ylös, pihvi on kypsyydeltään täydellisen medium.
Tarkkaile myös kelloa pihviä paistaessa. Yleensä mediumkypsyyden saavuttaminen vie minuutin per pihvin paksuuden senttimetri. Oikea paistoaika riippuu kuitenkin paljon pannun tai grillin kuumuudesta.
Muista antaa pihvin vetäytyä ennen tarjoilua.
Lähde: Popsugar
4:04