Oikea tapa avata Chupa Chups -tikkarin kääre – ei enää raivoräpellystä!
Chupa Chups -tikkareiden käärepaperin avaaminen on haastavaa ja aikaa vievää puuhaa niin aikuisille kuin lapsillekin. Katso videolta, millä tekniikalla tikkarin käärepaperi irtoaa helpoiten!
Chupa Chups -tikkareiden kääreiden avaaminen voi olla ajoittain todella haastavaa. On kuitenkin epäselvää, miksi käärepaperin pitää olla niin tiukassa nekun tikun ympärillä. Mahdollisia syitä on ainakin kaksi: joko käärepaperilla yritetään hidastaa lasten joutumista järkyttävään sokerihumalaan tai käärepaperi suojelee tikkaria pilaantumiselta.
News.com.au-sivusto selvitti asiaa jo vuonna 2017 ja kysyi syytä käärepaperin tiukkuuteen valmistajalta itseltään.
– Jep, tiedämme, että Chupa Chupseja on todella vaikea saada auki. Olemme suunnitelleet ne sillä tavalla, paikallinen maajohtaja Sam Hansen kommentoi tikkarien käärepaperin ympärillä pyörivää spekulointia.
– Nekuissa on itseasiassa kaksi kerrosta käärepaperia, jotka on twistattu yhteen ja sinetöity tikkuun kuumassa. Sillä tavalla voidaan taata, että tikkarit päätyvät kuluttajalle samanlaisina kuin ne ovat lähteneet tehtaalta, Hansen jatkaa.
Suomalainen TikTok-käyttäjä @goleva.ph jakoi kuitenkin mullistavan tavan, jolla Chupa Chupsin tikkarin kääre irtoaa kuin taikaiskusta. Kikka ei vaadi verta, hikeä tai kyyneliä. Pistimme kikan testiin ja voit katsoa tuloksen yltä. Toimiko se tehokkaammin kuin raaka voima tai pitkillä kynsillä repiminen?
Tiesitkö muuten, että Chupa Chupsien ikonisen logon takana on itse Salvador Dali?
Lähteet: News.com.au, TikTok ja Logo Design Love
Juttu on julkaistu ensimmäisen kerran kesäkuussa 2021.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa