Laulaja Anssi Kela paljastaa Facebook-päivityksessä keksineensä vihdoin syyn siihen, miksi suklaapalojen päällä on kuoppa.
Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, miksi Fazerin suklaalevyssä jokaisen suklaapalan päällä on pieni kuoppa? Jos olet, et ole ainoa.
Samaa on nimittäin pohtinut myös laulaja Anssi Kela, joka ainakin omien sanojensa mukaan on ratkaissut tämän suklaalevyn muotoon liittyvän asian.
– Piti elää 45 vuotta ennen kuin tajusin, miksi Fazerin suklaan päällä on kuoppa: Siihen voi ripotella hieman sormisuolaa ja räjäyttää tajuntansa, Kela kirjoittaa Facebook-sivuillaan.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Moni miehen päivitykseen kommentoineista kertoo, ettei ole koskaan tullut ajatelleeksi asiaa, mutta aikoo ehdottomasti laittaa suklaan ja suolan yhdistelmän kokeiluun.
Lähde: Facebook