Ravintola Kaskis aiheutti kohua tarjoilemalla uhanalaiseksi luokitellun kalan mätiä listoillaan ja pahoittelee nyt erehdystään julkisella anteeksipyynnöllä.
YLE uutisoi tänään turkulaisen ravintolan tarjoilleen asiakkailleen uhanalaisen kalan mätiä. Aiheesta syntyi kohu ja ravintolalle on satanut negatiivista palautetta. Kaskis on jo ehtinyt pahoitella kertaalleen tapahtunutta.
Nyt ravintolan edustajat Erik Mansikka, Simo Raisio ja Topi Pekkanen ovat julkaisseet yhdessä avoimen tiedotteen, jossa he pyytävät anteeksi virhettään.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
– Otamme täyden vastuun virheestä, joka syntyi kun emme tarkistaneet käyttämämme raaka-aineen eettisyyttä, ravintoloitsijat aloittavat.
Virheen oikaisemiseksi Kaskiksen edustajat kertovat lahjoittavansa kyseisellä mätierällä saadun myynnin Suomen Luonnonsuojeluliiton vesien suojeluun. Summa on 700 euroa.