Ravintola veloitti juustoraasteesta – nainen purkaa pettymystään somessa: Oikein vai väärin?
Eräs nainen kertoo järkyttyneensä suuresti sen jälkeen, kun ravintola oli lisännyt hänen laskunsa loppusummaan pienen lisämaksun aterian päälle pyydetystä parmesaaniraasteesta.
Kuinka hyvin ravintolaruoka maistuu päiväkoti-ikäisille? Katso makutestin tulokset videolta.
Somekeskustelua herättänyt tapahtumaketju sai alkunsa, kun ruokakirjailija Rosie Frenchin tilasi itselleen pasta-annoksen lontoolaisessa ravintolassa. Kun annos saapui pöytään, nainen pyysi saada hieman parmesaaniraastetta pastan päällä kruunatakseen ateriansa.
Pyyntöä esittäessään hän ei kuitenkaan ollut tietoinen siitä, että ravintola veloittaisi häneltä ylimääräisestä juustosta. Asia selvisi Frenchille vasta laskun saavuttua pöytään.
Lisämaksua jopa pippurimyllyn käytöstä!
French jakoi Twitterissä kuvan ravintolalaskusta turhautuneen tekstin kera. Kuvasta selviää, että ravintola oli veloittanut parmesaanista puolitoista puntaa, eli noin 1,70 euroa.
– Siitä ei mainittu meille vaikea, tuskallisen ja hitaan raastamisen aikana, French kirjoittaa.
Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.
Twiitti on herättänyt paljon keskustelua siitä, toimiko ravintola oikein vai väärin. Osa ihmisistä on intoutunut kommentoimaan omia kokemuksiaan erikoisista lisämaksuista. Eräs kommentoija kertoo ravintolan veloittaneen häntä haarukasta, jonka hän oli pyytänyt jakaakseen jälkiruoan vaimonsa kanssa.
Useat henkilöt ovat kertoneet saaneensa lisämaksuja mausteista, kuten ketsupista ja pippurimyllyn käytöstä.
Lähde: Independent
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"