Maukas ja helppo omenasose syntyy kotimaisista omenoista jopa puolessa tunnissa.
Omenasesonki käy kuumana, ja monen kotipihoilla puut notkuvat väärällään maukkaista hedelmistä. Jos et tiedä mihin runsaan omenasadon käyttäisit, vastaus saattaa piillä tässä helpossa omenasoseessa, joka valmistuu kuin itsestään.
Maailman helpoin omenapiirakka – superhyvää, uskomattoman vaivattomasti!
Omenia ei tarvitse kuoria, pelkkä huuhtelu riittää. Alle puolessa tunnissa edessäsi on herkullinen sose, jota voit käyttää monipuolisesti niin kakkujen täytteisiin kuin lettujen ja aamupuuron kumppanina.
Muista maistaa sosetta valmistuksen aikana, jotta saat juuri omaan makuusi sopivan lopputuloksen.
Hyvä puoli tässä reseptissä on myös se, että voit valmistaa sitä juuri omiin tarpeisiisi sopivan määrän. Yhdestä pienestä kattilallisesta omenoita syntyy pieni lasipurkillinen hilloa. Voit halutessasi myös pakastaa hilloa pakasterasioihin.
Pikainen omenasose
kotimaisia omenia
loraus vettä
1 kanelitanko
muutama tähtianis
limen tai sitruunan mehua
sokeria
Katso ohjeet soseen valmistamiseen videolta.