Unohda kermavaahto ja sokeri! Lisäämällä hedelmien joukkoon aavistuksen suolaa, muutat terveellisen välipalan entistäkin maistuvammaksi herkuksi.
VIDEO: Katso videolta, kuinka kiivin kuoriminen käy kätevästi ilman turhaa sotkua.
Itse tehty hedelmäsalaatti sopii makunsa ja terveelllisyytensä puolesta erinomaisesti niin aamupalalle, jälkiruoaksi kuin välipalaksi.
Vaikka kypsien raaka-aineiden valitseminen on tärkeää, maistuvan hedelmäsalaatin salaisuus ei välttämättä piilee kaupan hedelmäosastolla, vaan kotikeittiössäsi.
Aavistus suolaa korostaa hedelmien makeutta
Monien yllätykseksi lähes joka kodista löytyvä suola saattaa olla herkullisen hedelmäsalaatin salaisuus.
TheKitchn-sivuston mukaan suola vapauttaa molekyylejä, jotka tuovat ruoan aromit paremmin esille. Hedelmäsalaattiin lisätty suola siis korostaa hedelmien omaa makeutta, ja tekee kevyestä jälkiruoasta maistuvamman.
Tämä ei suinkaan tarkoita, että sinun tulisi lisätä suolaa lusikkakaupalla, pieni ripaus riittää. Suolaa on sipovasti silloin, kun se ei itsessään maistu hedelmien seassa.
Lähde: TheKitchn