Gluteenittomat banaanipannukakut sopivat ihanasti päivään kuin päivään – kokeile herkullista reseptiä!
Allt om Mat -sivuston banaanipannariresepti on herkullinen ja terveellinen tapa palkita itseään.
Gluteenittomat banaanipannarit:
(2 henkilölle)
1 kypsä banaani
1 muna
1,2 dl riisijauhoja
1/2 rkl pellavansiemeniä
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
1/3 sitruunan kuori
2 rkl voita tai rypsiöljyä
Tarjoiluun:
1 banaani, kypsä
1/2 granaattiomena
1 dl turkkilaista jogurttia
2 rkl vaahterasiirappia
1. Kuori ja muussaa banaani kulhoon. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi.
2. Paista letut voissa noin minuutti per puoli.
3. Tarjoile viipaloidun banaanin, granaattiomenan, jogurtin ja vaahterasiirapin kanssa.
Video: Testaa myös terveellinen korvike jäätelölle.
Sisältö ei valitettavasti ole saatavilla.
Lähde: Allt om Mat