Tee itse proteiinipitoisia banaanipannareita – tämä herkku on terveellistä!
Gluteenittomat banaanipannukakut sopivat ihanasti päivään kuin päivään – kokeile herkullista reseptiä!
Allt om Mat -sivuston banaanipannariresepti on herkullinen ja terveellinen tapa palkita itseään.
Gluteenittomat banaanipannarit:
(2 henkilölle)
1 kypsä banaani
1 muna
1,2 dl riisijauhoja
1/2 rkl pellavansiemeniä
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl suolaa
1/3 sitruunan kuori
2 rkl voita tai rypsiöljyä
Tarjoiluun:
1 banaani, kypsä
1/2 granaattiomena
1 dl turkkilaista jogurttia
2 rkl vaahterasiirappia
1. Kuori ja muussaa banaani kulhoon. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi.
2. Paista letut voissa noin minuutti per puoli.
3. Tarjoile viipaloidun banaanin, granaattiomenan, jogurtin ja vaahterasiirapin kanssa.
Video: Testaa myös terveellinen korvike jäätelölle.
Lähde: Allt om Mat
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku