Tuorekelmun tarrautumisen voikin estää näin helposti!
Ärsyttääkö sinua tuorekelmun tarrautuminen itseensä, kun yrität repiä siitä palasta irti? Arkipäiväisen ongelman ratkomiseen on helppo niksi.
Tuorekelmurullan avaaminen ei ole varsinaisesti tähtitiedettä, mutta kelmun tarrautuminen itseensä voi olla ärsyttävää. Ongelmaan on kuitenkin yllättävä ratkaisu.
Jos tuorekelmurullaa säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa, siitä on helpompi repiä paloja. Jäähtyneenä se ei nimittäin sotkeudu itseensä niin helposti kiinni. Vaikka kelmua on helppo repiä, se tarrautuu silti edelleen astian reunoihin erinomaisesti.
Jos käyttämäsi muovikelmu ei kuitenkaan suostu tarrautumaan kunnolla kiinni haluamaasi astiaan, sivele astian reunat ensin vedellä. Tämä saa kelmun kiinnittymään astiaan.
Lähde: Lifehacker
MTV LIFESTYLE
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku