Ärsyttääkö sinua tuorekelmun tarrautuminen itseensä, kun yrität repiä siitä palasta irti? Arkipäiväisen ongelman ratkomiseen on helppo niksi.
Tuorekelmurullan avaaminen ei ole varsinaisesti tähtitiedettä, mutta kelmun tarrautuminen itseensä voi olla ärsyttävää. Ongelmaan on kuitenkin yllättävä ratkaisu.
Jos tuorekelmurullaa säilyttää jääkaapissa tai pakastimessa, siitä on helpompi repiä paloja. Jäähtyneenä se ei nimittäin sotkeudu itseensä niin helposti kiinni. Vaikka kelmua on helppo repiä, se tarrautuu silti edelleen astian reunoihin erinomaisesti.
Jos käyttämäsi muovikelmu ei kuitenkaan suostu tarrautumaan kunnolla kiinni haluamaasi astiaan, sivele astian reunat ensin vedellä. Tämä saa kelmun kiinnittymään astiaan.
Lähde: Lifehacker
MTV LIFESTYLE